HÍREK

Dolby Atmos a Digital Pro Studioban

“A térbeli hangzás innovációja már ott áll a hazai digitális zeneterjesztés kapujában. Itt jön a képbe Magyarország egyik vezető hangstúdiója, a Digital Pro, amely hazánkban elsőként teszi majd lehetővé Dolby Atmos felvételek készítését. A stúdió a térbeli hang és zene felvételére specializálódott, filmek és videók hanganyagainak mixelésével, szinkronizálással, pop, jazz és klasszikus stílusú hanganyagok felvételével valamint voice trackinggel egyaránt szakértői szinten foglalkozik. A Digital Pro térbeli és sztereó formátumok masterelésében, illetve speciális – a Dolby Atmoshoz hasonlóan különleges – digitális zenei formátumok készítésében is jártas. A stúdióhelyiségben az idén májusban esedékes átépítés után a Dolby Atmos Music Studio úgynevezett certificate minimál setupjának megfelelő 7.1.4 hangrendszerre bővül majd a lehallgatás lehetősége. Ehhez a projekthez csatlakoztunk most az előadók támogatásáért létrehozott WMMD Lab keretében – és így születhetett meg az első teljes egészében Magyarországon készült Dolby Atmos kiadvány.”

A teljes cikk itt olvasható:
https://wmmusicacademy-blog.tumblr.com/post/683136307849003008/wmmdlab

A PRO TOOLS CARBON MELLÉ PRO TOOLS!

A megrendeléshez írjon egy e-mailt a sales@digitalpro.hu címre, vagy keresse kollegánkat a +36 1 369 8465-ös telefonszámon a nyitvatartási időben, minden hétköznap 10:00 és 18:00 között.

Itt az új Pro Tools szoftver

Bemutatkozik a Warm Audio WA-8000

A WA-8000, egy nagymembrános csöves kondenzátormikrofon, ami hiteles reprodukciója a 90-es évek modern-klasszikus mikrofonjának, amelynek a legjobb R&B, hip-hop, és rap slágereket köszönhetjük.

Főbb tulajdonságai:

  1. Rézből készült K67-stílusú kapszula, közvetlenül a cső áramkörére kötve: Egyedi technológiával gyártott, a legapróbb részletek érzékelésére optimalizálva.
  2. Egyedi gyártású Svéd Lundahl transzformátor: A legmagasabb minőségű transzformátor a legszélesebb hangkép és részletesség érdekében.
  3. Új, régebbi gyártású 6AU6 cső: Többszörösen, szigorúan tesztelt, haditechnológiai minőségű 6AU6 csővel szállítják.
  4. Külső cső felfüggesztés és hűtőborda: A speciális hűtési megoldás alacsony zajszintet eredményez, és elvezeti a hőt a többi alkatrésztől ezzel optimális hőmérsékletet teremtve.
  5. Boutique 7-pines GAC-7 tápkábel a Gotham Switzerlandtól: Vintage gyártáshű eljárással készült, magas minőségűre fejleszetett alkatrészek a tökéletes jelátvitel érdekében.
  6. Speciális hordtáska: Megerősített kofferrel szerelték, hogy minden alkatrész biztonságosan szállítható legyen.

Összefoglalás:

A WA-8000: NOS csővel, Lundahl transzformátorral, és a tökéletes hangzás szemelött tartásának eredménye ez a mikrofon, amely ideális a modern R&B és hip-hop igényeinek kielégítésére.

Technikai jellemzők:

Frekvenciatartomány: 20Hz – 20kHz
Maximális hangnyomás (SPL): 131dB (vese), 134dB (gömb)
Kimeneti impedancia: 100 ohms
Jel-zaj viszony: 76dB (vese), 73dB (gömb)
Érzékenység: -33dB/Pa (vese), -36dB/Pa (gömb)
Saját zaj: 15dB (A-súlyozott) vese, 17dB (A-súlyozott) gömb • cső: 6AU6
Tápegység: Külső 7-pines táp (dobozban)

Rendelhető webshopunkban és telefonon: https://www.digitalprobt.hu/termek/warm-audio-wa-8000/

© Digital Pro Bt.
2022, Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató | Á.SZ.F. | Kapcsolat